« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete branza Retete branza - Budinca de spirale cu branza dulce

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete branza - Budinca de spirale cu branza dulce Imprimare Email
Scris de Trif Claudia   

Reteta: Budinca de spirale cu branza dulce

Ingredientele retetei culinare:

=> o punga de spirale

=> 1/4 kg branza de vaci

=> 2 oua

=> un pliculet cu zahar vanilat

=> zahar dupa gust

=> stafide

=> o piersica si o pruna pentru decor

Prepararea retetei culinare:

Fierbi pastele fainoase si le lasi sa se scurga foarte bine. Intre timp pregatesti amestecul de branza de vaci, pe care o vei sfarama, oua, zaharul si zahar vanilat si stafide. Amesteci cu pastele fainoase, ungi o tava cu putina margarina si o tapetezi cu putina faina. Torni spiralele amestecate cu branza si dai la cuptor, la foc moderat. O scoti din tava dupa ce s-a racit si o aduci la masa decorata cu feliute subtiri de fructe de sezon. Eu am pus alternativ piersici si prune.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 18:10
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi