« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete branza Retete branza - Ardei cu branza si rosii

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete branza - Ardei cu branza si rosii Imprimare Email
Scris de Leona Mihaela Puisoru, Constanta   

Reteta: Ardei cu branza si rosii

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 si 1/2 kg ardei

=> 400 - 500 g branza de vaci

=> 500 g rosii

=> sare, ulei

Prepararea retetei culinare:

  • Cureti ardeii, ii speli si ii tai bucati mai mici. Ii pui intr-o cratita de tuci, cu ulei si ii lasi sa se inmoaie, dar din cand in cand mai amesteci sa nu se lipeasca. Dupe ce s-au inmuiat bine, adaugi rosiile spalate si taiate bucatele si le lasi sa se inabuse cu ardeii. Catre sfarsit adaugi branza pe care ai faramat-o intr-o farfurie cu furculita si mai lasi mancarea vreo 10-15 minute pe foc. In final potrivesti de sare si e gata. Eu zic ca merge si un praf de piper.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Vineri, 14 Ianuarie 2011 00:08
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi