« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete aperitive Retete aperitive - Tort aperitiv cu sos de rosii si sunca de pui

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete aperitive - Tort aperitiv cu sos de rosii si sunca de pui Imprimare Email
Scris de Elena Marica Toma   

  

Reteta: Tort aperitiv cu sos de rosii si sunca de pui

Ingredientele retetei culinare:

=> 125 g faina

=> 1 ou

=> 250 ml lapte

=> 500 g rosii

=> 1 lingurita cimbru

=> 2 linguri coniac

=> 4 linguri ulei

=> 250 g sunca afumata de pui

=> 2 linguri cascaval ras

=> 1 lingurita busuioc tocat

=> piper, sare

=> 1 lingura unt

 

Prepararea retetei culinare:

     Amesteci faina cu oul, laptele, coniacul si putina sare si coci apoi din acest aluat 8 clatite subtiri. Oparesti rosiile, le decojesti, le tai bucatele si le inabusi 10 minute in unt. Adaugi un praf de sare si de piper, cimbrul si busuiocul, mai lasi putin pe foc si dai sosul deoparte. Pui apoi pe prima clatita o parte din sos si cateva bucatele de sunca, asezi urmatoarea clatita si continui pana termini cu o clatita.   Presari cascavalul ras si dai totul la cuptor pentru 15 minute.

 
Notite:
PREGATIRE: 30 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 00:10
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

 
-4 #1 vincent 11-01-2010 22:51
Salut,

Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

Toate cele bune,

Vincent
Petitchef
Citat
 

Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi