« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete aperitive Retete aperitive - Tartine festive

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete aperitive - Tartine festive Imprimare Email

Reteta: Tartine festive

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 pachet covrigei aperitiv cu susan

=> 100 g branza de vaci

=> 1 lingura unt

=> 1 lingura smantana

=> 1/2 legatura marar

=> sare

Prepararea retetei culinare:

Freci branza cu untul, smantana si un praf de sare si la final, adaugi mararul spalat si tocat. Pe un covrigel pui jumatate de lingurita cu branza, asezi al doilea covrigel, o alta lingurita cu jumatate de compozitie cu branza si acoperi cu un covrigel. Le aduci la masa pe un platou cu salata verde.

Notite:
Covrigeii se inmoaie datorita branzei si vei constata ce aperitiv grozav vei oferi musafirilor tai.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 01:17
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi