« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete aperitive Retete aperitive - Sufleu de vinete

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete aperitive - Sufleu de vinete Imprimare Email

Reteta: Sufleu de vinete

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 vinete

=> 4 oua

=> 2 linguri unt

=> 1 lingura faina

=> 1 cana lapte

=> un praf de sare

 

Prepararea retetei culinare:

Coci vinetele la flacara mare, pe aragaz, le lasi la racit, dupa care le cureti de coaja si le lasi sa se scurga. Apoi le toci si le pui deoparte intr-un castron. Separat, pui untul la incins intr-o tigaie, adaugi faina in ploaie si dupa ce s-a rumenit, stingi cu lapte si lasi sosul pe foc pana se ingroasa. Cand e gata, il iei de pe foc si dupa ce s-a racit, il amesteci cu vinetle tocate si galbenusurile. Bati apoi albusurile spuma cu un praf de sare si le incorporezi in compozitie, amestecand de sus in jos. Pui compozitia intr-un vas uns cu unt si o dai la cuptor pentru 25-30 de minute.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 01:16
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi