« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete aperitive Retete aperitive - Sandvisuri picante

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete aperitive - Sandvisuri picante Imprimare Email
Scris de Tatiana Beca, Simeria   

  

Reteta: Sandvisuri picante

Ingredientele retetei culinare:

=> 50 g margarina

=> 1 lingurita mustar

=> 50 g branza topita cu smantana

=> 1 galbenus fiert

=> 2 rosii

=> 1 castravete verde mic

=> patrunjel

 

Prepararea retetei culinare:

       Intr-un vas amesteci 50 g margarina, 1 lingurita mustar, 50 g branza topita cu smantana, 1 galbenus fiert. Vei obtine o pasta. Tai si doua rosii cubulete, 1 castravete verde mic si patrunjel. Le amesteci pe toate cu putina sare. Pasta obtinuta o intinzi pe felii de paine, iar deasupra pui amestecul cu rosie.

 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 00:08
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi