« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete aperitive Retete aperitive - Sandvisuri consistente

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete aperitive - Sandvisuri consistente Imprimare Email
Scris de Dorica Chiributa   

  

Reteta: Sandvisuri consistente

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g morcov

=> 500 g telina (radacinile date pe razatoarea mica)

=> 200 g cascaval

=> 200 g salam uscat (date pe razatoarea mare)

=> 5 oua

 

 

=> piper si sare dupa gust

=> 3 linguri bune de pesmet

=> 2 linguri faina

=> 3 linguri margarina

=> 150 g smantana

=> cateva fire marar tocate fin

=> icre gata preparate pentru
ornat sau sos de bulion picant

 

Prepararea retetei culinare:

       Amesteci morcovul, telina, cascavalul, salamul, ouale, mararul, pesmetul, 1/2 lingura faina, smantana ( cat se cere ). Ungi o tava cu margarina, o tapetezi cu faina si torni compozitia. Nivelezi cu lingura si dai la cuptor pentru 20 de minute. O scoti, o tai calda si o lasi la racit si apoi asezi pe un platou fiecare portie. Ornezi cu icre sau ungi cu sos picant de rosii si un fir de verdeata.

 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 00:09
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi