« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete aperitive Retete aperitive - Sandvis

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete aperitive - Sandvis Imprimare Email
Scris de Maricica Costea,   

Reteta: Sandvis

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 felii de paine

=> margarina cu smantana

=> o felioara de cascaval

=> o rosie taiata felii

=> cateva felii de castravete

=> marar

=> patrunjel tocat fin

Prepararea retetei culinare:

Pe o felie de paine, unsa cu margarina cu smantana asezi o felioara de cascaval, peste ea o rosie taiata felii si apoi cateva felii de castravete. Presari marar, patrunjel tocat fin, presarat deasupra, apoi pui cealalta felie de paine tot unsa cu margarina.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 00:05
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi