« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete aperitive Retete aperitive - Saleuri 1

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete aperitive - Saleuri 1 Imprimare Email

Reteta: Saleuri

Ingredientele retetei culinare:

=> 500g faina

=> 150g margarina

=> 3 linguri smantana

=> 2 linguri ulei

=> 3 oua

=> 1/2 lingurita sare

=> drojdie ( de marimea unei nuci )

=> lapte pentru dizolvarea drojdiei


Prepararea retetei culinare:

Se face un aluat mai gros din toate ingredientele, taiati cu ruleta, tavaliti-le prin cascaval ras sau lasati-le simple.

Notite:
Se coc la foc potrivit.

Pofta buna!


Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 01:18
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi