« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete aperitive Retete aperitive - Rulada de spanac

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete aperitive - Rulada de spanac Imprimare Email

Reteta: Rulada de spanac

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg cartofi

=> 3 oua

=> 1 lingura ulei

=> 3 linguri faina

=> sare

=> 300 g spanac

=> 4 linguri telemea sau cascaval ras

 

Prepararea retetei culinare:

Cureti cartofii, ii fierbi si ii pisezi. Adaugi in piure ouale batute, uleiul, faina si un praf de sare, omogenizezi aluatul, il intinzi intr-o tava unsa cu ulei sau unt topit si-l dai la cuptor pana se rumeneste.

Intre timp pregatesti spanacul: il cureti, il speli, il oparesti 10 minute in apa clocotita cu sare, apoi il scurgi. Il tai marunt si-l calesti in 1 lingura de ulei. Adaugi faina desfacuta intr-o ceasca din zeama in care a fiert spanacul si un praf de sare si mai lasi pe foc cateva minute. Dupa ce s-a copt aluatul, intinzi compozitia de spanac, presari branza rasa si rulezi. Infasori rulada cat poti de strans intr-un prosop curat si o lasi sa se raceasca, apoi o tai felii.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 01:13
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi