« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete aperitive Retete aperitive - Rulada de pui cu ciuperci

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete aperitive - Rulada de pui cu ciuperci Imprimare Email
Scris de Ionela Vasilache   

Reteta: Rulada de pui cu ciuperci

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 bucati piept de pui

=> 1 ceapa

=> 1 cutie ciuperci

=> 1 ou

=> sare

=> piper

=> ulei


Prepararea retetei culinare:

Dezosezi carnea, o treci prin masina de tocat si potrivesti gustul de sare si piper. Cureti apoi ceapa, o tai marunt si o calesti in ulei impreuna cu ciupercile tocate. Potrivesti gustul de sare si piper si le amesteci cu oul batut. Intinzi apoi pe o felie de aluminiu unsa cu ulei carnea tocata, pui compozitia de ciuperci si rulezi. Infasori folia la capete, pui rulada intr-o tava cu foarte putina apa si o dai la cuptor pentru 40 de minute. Dupa ce s-a copt, inlaturi folia de aluminiu, lasi rulada sa se raceasca si o tai felii.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 01:10
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi