« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete aperitive Retete aperitive - Rulada de miel cu mustar

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete aperitive - Rulada de miel cu mustar Imprimare Email
Scris de Mihaela Neculau   

Reteta: Rulada de miel cu mustar

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 felii carne de miel de 200 g fiecare

=> 2 linguri mustar

=> 2 cepe

=> 1 legatura patrunjel

=> 1 morcov

=> 1 radacina patrunjel

=> 2 linguri ulei

=> 30 g unt topit

=> 150 ml vin rosu

=> 100 g smantana

=> sare

=> piper

Prepararea retetei culinare:

Speli feliile de carne, le ungi cu mustar, apoi le sarezi si le piperezi. Cureti ceapa, morcovul si radacina de patrunjel si le tai foarte marunt, apoi toci si verdeata. Le amesteci pe toate cu uleiul si imparti compozitia in mod egal pe cele 4 felii de carne. O rulezi pe fiecare, o legi cu ata curata si le prajesti pe toate in unt incins. Dupa ce s-au rumenit, adaugi vinul, 150 ml apa, acoperi cu un capac si lasi sa se inabuse la foc mic aproximativ o ora. Dupa fierbere le scoti pe o farfurie, apoi strecori sosul in care au fiert. Il pui la fiert pana scade la jumatate si la final adaugi smantana si amesteci.

Notite:
Poti adauga ca garnitura orez cu bobul rosu si lung.
Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 01:14
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi