« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete aperitive Retete aperitive - Rosii umplute cu ficat

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete aperitive - Rosii umplute cu ficat Imprimare Email
Scris de Nagy Irma, loc. Balan   

  

Reteta: Rosii umplute cu ficat

Ingredientele retetei culinare:

=> 12 rosii

=> 250 g ficat (de vita sau porc)

=> 3 chifle

=> 1 ceapa

=> 2 oua

=> 50 g unt + 2 linguri unt topit

=> sare, piper

=> 2 linguri smantana
 

Prepararea retetei culinare:

       Alegi rosii netede, frumoase, carora le tai capacul si le scobesti. Tai ficatul felii si le prajesti usor in unt. Treci apoi ficatul prin masina de tocat impreuna cu 3 chifle, inmuiate in lapte si stoarse. In uleiul ramas  dela ficat prajesti o ceapa taiata marunt, amesteci cu tocatura, adaugi galbenusurile, untul, albusurile facute spuma, sare, piper dupa gust. Cu aceasta tocatura vei umple rosiile si le asezi in cratita. Peste fiecare rosie pui o bucatica de unt si dai la cuptor. Miezul scos din rosii il vei fierbe si-l vei trece prin sita. Sosul il vei turna peste rosii dupa ce l-ai rumenit putin. Inainte de a servi ii adaugi 2-3 linguri de smantana.

 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 00:22
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi