« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete aperitive Retete aperitive - Oua umplute 2

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete aperitive - Oua umplute 2 Imprimare Email
Scris de Luminita Stefanov, Botosani   

Reteta: Oua umplute 2

Ingredientele retetei culinare:

=> oua

=> ulei

=> cornisori murati

=> o cutie de sardele

=> sos tartar (oua, mustar, ulei, otet)

Prepararea retetei culinare:

Ouale se taie orizontal, se scoate galbenusul. Aceste galbenusuri se impart in doua. O parte se foloseste pentru umplerea oualor astfel: galbenusul se freaca cu putin ulei, cornisori murati taiati foarte marunt, o cutie de sardele scursa de ulei, totul asezonat cu sos tartar (oua, mustar, ulei, otet).

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 00:12
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi