« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete aperitive Retete aperitive - Oua umplute

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete aperitive - Oua umplute Imprimare Email
Scris de Alina Mandache   

  

Reteta: Oua umplute

Ingredientele retetei culinare:

=> 10 oua

=> 2 cartofi

=> 3 linguri maioneza

=> 2 linguri branza de vaci

=> 1 legatura de patrunjel

=> sare

=> piper


 

Prepararea retetei culinare:

      Fierbi ouale si cartofii curatati in vase separate. Odata fierte ouale, le treci sub un jet de apa rece, le cureti, le tai in jumatate si le scoti galbenusurile. Pasezi apoi cartofii fierti impreuna cu galbenusurile, adaugi maioneza, branza de vaci si patrunjelul tocat. Potrivesti de sare si piper, amesteci cornpozitia si umpli jumatatile de albusuri. Le decorezi cu patrunjel, le asezi pe un platou si le dai la rece.

 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 00:13
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi