« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete aperitive Retete aperitive - Omleta pizza

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete aperitive - Omleta pizza Imprimare Email

Reteta: Omleta pizza

Ingredientele retetei culinare:

=> 100g costita afumata

=> 2 rosii mari decojite

=> 150g cascaval ras

=> 4 oua

=> 1 lingura smantana

=> sare si piper

Prepararea retetei culinare:

Tai costita fideluta si o pui intr-o tigaie cu ulei incins si o lasi sa se rumeneasca usor. Apoi, adaugi rosiile taiate feliute si le lasi sa se caleasca pana ce devin ca o pasta. Ouale se bat bine, adaugi sare, piper si o lingura de smantana (optional) si rastorni peste costita, amestecandu-se usor din centru spre margine cu o spatula de lemn. Lasi sa se rumeneasca si cand este gata se adauga cascavalul ras.

Notite:
Se poate servi simpla sau, dupa gust, se pune ketchup.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 01:20
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi