« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete aperitive Retete aperitive - Gordon bleu din vinete si cascaval

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete aperitive - Gordon bleu din vinete si cascaval Imprimare Email
Scris de Clementina Cojan, loc. Branistea   

  

Reteta:  "Gordon bleu" din vinete si cascaval

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 vinete (400 g)

=> 200 g cascaval

=> 12 felii jambon fiert

=> 2 oua

=> piper

=> ulei pentru prajit



 

 

Prepararea retetei culinare:

     Tai coditele vinetelor, le speli si le tai in 24 de felii subtiri si rotunde. Cascavalul ii tai in 12 felii, de marimea celor de vinete. Apoi, pe fiecare rondea de vanata, pui cate o felie de jambon si cate una de cascaval.
      Deasupra vei pune alta rondea de vanata si presezi usor. Fixezi cu scobitori. Ouale le bati impreuna cu piperul. Dai prin ou snitelele de vanata si le prajesti pe ambele parti in ulei incins. Le aduci la masa cu salata verde sau cu garnitura de cartofi sau orez.

 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 00:23
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi