« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete aperitive Retete aperitive - Gogosi de carne umplute cu ou, pe salata de cartofi

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete aperitive - Gogosi de carne umplute cu ou, pe salata de cartofi Imprimare Email
Scris de Andreia Safta, Bucuresti   

  

Reteta: Gogosi de carne umplute cu ou, pe salata de cartofi

Ingredientele retetei culinare:

=> tocatura pregatita ca pentru chiftele

=> oua

=> pesmet

=> cartofi

=> feliute de costita prajite

=> ceapa

=> ulei

=> otet

=> sare, piper si boia dulce

 

 

Prepararea retetei culinare:

      Se foloseste o tocatura pregatita ca pentru chiftele, cu care se inveleste fiecare ou fiert tare si curatat de coaja. Se tavalesc prin pesmet si se prajesc uniform. Din cartofi fierti in coaja, feliute de costita prajite, ceapa, ulei, otet, sare, piper si boia dulce se prepara o salata care se asaza intr-un castron. Deasupra aranjati gogosile rumenite, fierbinti.

 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 00:13
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi