« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete aperitive Retete aperitive - Galuste cu lapte acru

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete aperitive - Galuste cu lapte acru Imprimare Email

Reteta: Galuste cu lapte acru

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 l lapte acru

=> 200 g gris

=> 2 oua

=> zahar

=> 3 linguri pesmet

=> 1 lingurita scortisoara

=> sare

Prepararea retetei culinare:

Pui laptele la fiert pe foc mic si cand incepe sa clocoteasca adaugi grisul in ploaie. Lasi compozitia pe foc pana se ingroasa, o dai deoparte si dupa ce s-a racit o amesteci cu ouale, zahar si sare dupa gust. Formezi apoi galuste pe care le dai prin pesmet si scortisoara.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 01:07
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi