« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete aperitive Retete aperitive - Ciuperci umplute

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete aperitive - Ciuperci umplute Imprimare Email
Scris de Cornelia Petrica   

  

Reteta: Ciuperci umplute

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg ciuperci de marimea potrivita

=> 1 bucatica cascaval (100 g)

=> 100 g kaizer

=> 2-3 cepe potrivite

=> o jumatate pachet unt

=> sare

=> mirodenii


 

Prepararea retetei culinare:

      Indepartezi piciorusele ciupercilor si le toci marunt. Separat, speli ciupercile si le cureti.
      Cureti ceapa, o toci marunt si o calesti in tigaie, impreuna cu kaizerul tocat marunt, de asemenea. Adaugi si piciorusele ciupercilor si putin unt. Amesteci toate acestea in tigaie pe foc.
      Dupa ce dai tigaia la o parte de pe foc, adaugi cascavalul tocat marunt si amesteci cu ingredientele tocate si calite. Nu adauga cascavalul in tigaia aflata pe foc, pentru ca se face ate si nu se mai poate amesteca umplutura.
      Separat, ungi tava cu unt, asezi ciupercile in tava si umpli cu amestecul din tigaie (in care pui sare si mirodenii). Peste fiecare ciuperca pui o bucatica de unt si dai la cuptor.

 
Notite:
PRET: 20 LEI - 15 portii
PREGATIRE: 55 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 00:15
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi