« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete aperitive Retete aperitive - Chiftelute de conopida cu ou si cascaval

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete aperitive - Chiftelute de conopida cu ou si cascaval Imprimare Email
Scris de Rodica Chelariu   

  

Reteta: Chiftelute de conopida cu ou si cascaval

Ingredientele retetei culinare:

=> o conopida de 1/2 de kg

=> apa

=> sare

=> 2 oua

=> un varf de cutit de bicarbonat

=> zeama de lamaie

=> 150 g cascaval

=> ulei

 

Prepararea retetei culinare:

      Fierbi o conopida de 1/2 de kg in apa cu sare. Cand este fiarta o scurgi de apa, apoi o pasezi. Separat bati 2 oua cu putina sare si un varf de cutit de bicarbonat stins cu zeama de lamaie. Peste oua pui in ploaie faina alba pana devine o compozitie ca o smantana mai groasa pe care o amesteci cu conopida pasata. Treci pe razatoarea mica 150 g cascaval si amesteci totul. Iei cu lingurita din compozitie si pui la prajit in ulei incins. Intorci chiftelele doar cand s-au rumenit, deoarece s-ar putea prinde de tigaie.

 
Notite:

Chiftelele le servesti reci.

Lingurita o vei inmuia in apa ca sa nu-ti ramana compozitia lipita de ea.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 00:11
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi