« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete aperitive Retete aperitive - Chiftele marinate din carne de capra sau oaie

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete aperitive - Chiftele marinate din carne de capra sau oaie Imprimare Email
Scris de Grety Simonica   

Reteta: Chiftele marinate din carne de capra sau oaie

Ingredientele retetei culinare:

=> 1kg carne fara os

=> 5-6 catei de usturoi

=> 3 cartofi potriviti

=> 3 linguri ulei

=> 3 rosii mari

=> 1 lingura otet sau 50ml vin alb vechi

=> sare si piper

=> putin zahar

=> 2 frunze dafin

=> 3 linguri faina

=> verdeata tocata

=> ulei pentru prajit

=> 3 oua

 

Prepararea retetei culinare:

Carnea oparita 2 minute in apa cu putin otet se da prin masina de tocat impreuna cu usturoiul si cartofii cruzi. Se amesteca cu sare, piper, ouale batute si putina verdeata tocata. Se fac chiftelute care se dau prin faina si se prajesc pe jumatate. Intr-o cratita se incinge uleiul, se rumeneste putin faina, se adauga rosiile curatate si taiate cubulete si se pune la fiert pe foc mic, adaugand apa. Cand incepe sa fiarba se adauga otetul, foile de dafin, sare si piper, putin zahar. Se asaza chiftelutele in sos si se dau la cuptor 15 minute cu foc potrivit.

Notite:

Se presara cu verdeata tocata si se serveste langa piure de cartofi.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 01:20
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi