« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete aperitive Retete aperitive - Cartofi umpluti cu branza

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete aperitive - Cartofi umpluti cu branza Imprimare Email
Scris de Luminita Neagoe   

Reteta: Cartofi umpluti cu branza

Ingredientele retetei culinare:

=> 6 cartofi mari

=> 2 cani branza telemea

=> 1 lingura unt

=> 1 ou crud

=> 1 felie paine

=> 1 lingurita sare

=> masline pentru decor

 

Prepararea retetei culinare:

Fierbi cartofii in coaja in apa cu sare, ii lasi sa se raceasca putin, apoi ii cureti, ii tai in jumatate si le scoti miezul. Amesteci branza rasa cu oul, untul si painea inmuiata in apa si bine presata. Umpli cartofii cu compozitia de branza, ii asezi intr-o cratita unsa cu ulei. Pregatesti apoi un sos alb: amesteci 2 linguri de faina cu 2 catei usturoi pisati, 1/2 cana de apa si condiment tip Vegeta dupa gust, fierbi totul pe foc mic pana se ingroasa, torni sosul peste cartofi si-i dai la cuptor pentru 20 de minute. Cand sunt gata, ii presari cu patrunjel tocat.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 01:09
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi