« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete aperitive Retete aperitive - Cartofi umpluti cu branza

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete aperitive - Cartofi umpluti cu branza Imprimare Email

Reteta: Cartofi umpluti cu branza

Ingredientele retetei culinare:

=> 6 cartofi mari

=> 2 cani branza telemea

=> 1 lingura unt

=> 1 ou crud

=> 1 felie paine

=> 1 lingurita sare

=> masline pentru decor

Prepararea retetei culinare:

Fierbi cartofii in coaja in apa cu sare, ii lasi sa se raceasca putin, apoi ii cureti, ii tai in jumatate si le scoti miezul. Amesteci branza rasa cu oul, untul si painea inmuiata in apa si bine presata. Umpli cartofii cu compozitia de branza, ii asezi intr-o cratita unsa cu ulei. Pregatesti apoi un sos alb: amesteci 2 linguri de faina cu 2 catei usturoi pisati, 1/2 cana de apa si condiment tip Vegeta dupa gust, fierbi totul pe foc mic pana se ingroasa, torni sosul peste cartofi si-i dai la cuptor pentru 20 de minute. Cand sunt gata, ii presari cu patrunjel tocat.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 01:09
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi