« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete aperitive Retete aperitive - Budinca de sunca si legume

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete aperitive - Budinca de sunca si legume Imprimare Email
Scris de Ana Kis, Cluj Napoca   

  

Reteta: Budinca de sunca si legume

Ingredientele retetei culinare:

=> 400 g cartofi

=> 1 ardei gras verde

=> 1 ardei gras rosu

=>  70 g unt

=> 200 g legume

=> 1 lingura pesmet

=> 2-3 linguri lapte

=> 200 g branza proaspata de vaci

=> 100 g sunca presata

=>  50 g cascaval

=> 2-3 linguri ulei

=> sare

 

Prepararea retetei culinare:

       Speli cartofii si ii fierbi in ape cu sare. Ardeii grasi ii tai feliute subtiri, iar sunca presata o tai cubulete. Incingi cuptorul. Cartofii fierti, ii cureti de coaja cand inca mai sunt calzi si ii pasezi. Ii amesteci cu 50 g unt, branza proaspata si laptele. Adaugi ardeiul gras, sunca presata, ouale batute spuma, o lingurita de pesmet si un praf de sare. Ungi un vas termorezistent cu ulei si tapetezi cu pesmet.
      Rastorni compozitia, o nivelezi, presari cascavalul ras si o coci 35 de minute la foc potrivit.

 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 00:16
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi