« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete aperitive Retete aperitive - Aperitiv de clatite umplute cu maruntaie

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete aperitive - Aperitiv de clatite umplute cu maruntaie Imprimare Email
Scris de Isabela Ichim   

  

Reteta: Aperitiv de clatite umplute cu maruntaie

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 pahar lapte

=> 2 oua

=> 1/2 l apa minerala

=> 1 lingura zahar

=> 1 cana faina

=> 1 praf de sare

=> ulei

Pentru umplutura:

=> ficat, inima si rinichi de porc

=> 200 g ciuperci

=> 2 cepe, 2 oua

=> cascaval, smantana

=> 2-3 linguri suc de rosii

=> sare, piper

 

Prepararea retetei culinare:

      Amesteci toate ingredientele pentru clatite si le pregatesti in uleiul incins, le pui pe un platou si le lasi sa se raceasca.
      Ficatul, inima si rinichii le fierbi, apoi le toci. Tai marunt ciupercile si ceapa, le adaugi peste carnea tocata impreuna cu ouale, sucul de rosii, sare si piper dupa gust, apoi amesteci bine compozitia. Umpli clatitele cu 1-2 linguri din compozitie, le prinzi cu scobitori si le asezi intr-o tava unsa cu unt. Razi putin cascaval, torni putina smantana peste ele si le dai la cuptor pentru 15 minute.

 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 00:12
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi