« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete aperitive Retete aperitive - Aperitiv de cartofi si kaiser

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete aperitive - Aperitiv de cartofi si kaiser Imprimare Email

Reteta: Aperitiv de cartofi si kaiser

Ingredientele retetei culinare:

=> 1kg cartofi

=> 2 cepe

=> 2 fire de praz

=> 2 rosii

=> 6 oua

=> 200g kaiser

=> 1 legatura de patrunjel

=> maghiran

=> nucsoara

=> 2 linguri smantana

=> 50g cascaval

=> sare si piper

=> 1 lingurita de unt

Prepararea retetei culinare:

Speli cartofii si ii fierbi. Cureti ceapa si prazul si le tai rondele, apoi le oparasti in apa clocotita cu sare. Le scoti pe o tava si le lasi la scurs. Cureti rosiile de coaja si le tai rondele. Intr-un vas uns cu unt asezi felii de kaiser, adaugi rondele de praz, rondele de ceapa si felii de rosii. Bati cele 6 oua, le sarezi, le piperezi, pui maghiran si nucsoara. Jumatate din compozitie o torni peste cartofii din vas, presari apoi patrunjelul spalat si tocat marunt, acoperi cu alt strat de cartofi, apoi cu restul de felii de kaiser. Torni amestecul de oua, rasi cascavalul peste toata compozitia si dai la cuptor pentru aproximativ 40 de minute.
Notite:

- Coacere: 40 min

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 01:22
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi