« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete aperitive Retete aperitive - Aperitiv cu legume

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete aperitive - Aperitiv cu legume Imprimare Email
Scris de Ecaterina Nicolae, Ploiesti   

  

Reteta: Aperitiv cu legume

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 legatura de ceapa tulpina si frunze

=> 1 capatana usturoi

=> 1 legatura patrunjel

=> 150-200 g ciuperci

=> 150 g cascaval

=> 3-4 cartofi noi (nu prea mari, cruzi)

=> 3 oua intregi

=> 100-150 ml ulei

=> 1-2 rosii (coaja, fara miez) taiate feliute ( ornament ) 

=> 1 ardei taiat feliute ( ornament )

=> sare, piper

=> Delikat Gust de Legume

 

Prepararea retetei culinare:

       Tai fideluta ceapa si ciupercile lamele. Le pui in tigaie cu ulei incins, amesteci usor pana scade apa ciupercilor. Peste aceste legume pui si cartofii cruzi dati pe razatoarea mare. Amesteci timp de 1-2 minute, pui si mirodeniile si Delikat Gust de Legume. Dupa ce s-a racit putin, adaugi ouale batute bine si patrunjelul tocat. Amesteci bine. Compozitia rezultata o torni intr-un vas uns si tapetat cu faina. Ornezi suprafata cu felioare de coaja de rosie (fara miezul apos) si ardei gras. Presari cascaval ras pe toata suprafata. Dai vasul la cuptor, la foc mediu, pana ce marginile s-au rumenit usor.

 
Notite:
PRET: 14 LEI - 4 portii
PREGATIRE: 50 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 00:16
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi