« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Prajituri Clatite cu ciocolata

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Clatite cu ciocolata
Clatite cu ciocolata

Autor: Castaian Nicolae, Alba

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - clatite cu ciocolata

Ingredientele retetei culinare:

=> 3 oua

=> 1 litru apa minerala

=> 250g faina

=> 100ml de ulei

 => 200g frisca

=> 100g nuca pisata

=> 100g zahar vanilat

=> 200g crema de ciocolata


Prepararea retetei culinare:
          Se bat ouale bine, se adauga putina sare dupa gust, 80 % din cantitatea de ulei mentionata si apa minerala. Se continua baterea oualelor inca 2-3 minute. Se adauga faina treptat pana se obtine o compozitie de consistenta unui lapte batut, dar putin mai moale. Se unge o tava cu restul uleiului nefolosit, se toarna putin din compozitie si se coace pe foc moderat, cate 2 minute pe fiecare parte. Se repeta procesul pana se obtin foile de clatite. Se asaza cate o foaie pe o farfurie, se unge cu un strat subtire de ciocolata, se adauga nuca pisata si se ruleaza in forma unui corn.
Notite:

Se pudreaza cu zahar vanilat, se orneaza cu ciocolata si frisca, apoi se lasa la racit in frigider cateva minute.

Se serveste rece.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
6 serviri
Cantitate:
2,1 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
nespecificat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 15:49:41 +0100
Vizualizata:
2833

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 55 vizitatori online