« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Prajituri Chec in sos de mere

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Chec in sos de mere
Chec in sos de mere

Autor: Mintoc Elene, Bucuresti

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - chec in sos de mere

Ingredientele retetei culinare:

=> 400g mere

=> 150g unt

=> 250g zahar

=> 2 oua

=> 250g faina

=> 1,5 lingurita bicarbonat stins

=> 2 lingurita scortisoara

=> 100g nuci taiate sau stafide 


Prepararea retetei culinare:
          Merele curatate le puneti 15 minute la fiert si faceti din ele un sos. Bateti untul cu zaharul, adaugati ouale batute, sosul de mere si celelalte ingrediente. Turnati compozitia in tava patrata si dati la cuptor 30 minute.
Notite:

- Pregatire: 15 minute 

- Fierbere: 15 minute

- Coacere: 30 minute 

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
Normal
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
1,25 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 15:49:29 +0100
Vizualizata:
1698

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 46 vizitatori online