« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Chec
Chec

Autor: Emilia Gutau, Brasov

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - chec

Ingredientele retetei culinare:

=> 5 oua

=> o cana 1/4 cu zahar

=> 1 paharel plastic cu ulei

=> 1 cana si 1/2 cu faina

=> 10-15 nuci

=> 1/2 pachet praf de copt
stins cu zeama de lamaie sau otet

=> coaja rasa de lamaie

=> zahar vanilat

=> margarina

=> 1-2 linguri cacao 

Prepararea retetei culinare:

          Se bat ouale intregi, se adauga treptat zaharul pana devine ca o crema, se adauga la fel uleiul, apoi faina in ploaie, aromele, praful de copt, mai adauga si 1-2 linguri nuca de cocos. O parte din aceasta compozitie se toarna intr-o tava pentru chec unsa cu margarina, tapetata cu faina. In cealalta parte se adauga (se amesteca) cu 1-2 linguri de cacao, se toarna peste prima, iar cu o furculita se amesteca in diferite sensuri. Deasupra se pune miez de nuca taiat in bucatele (10-15 nuci).

Notite:

Din aceeasi compozitie mai fac prajitura cu caise, zarzane, prune, visine sau cu mere

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 15:48:16 +0100
Vizualizata:
1772

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 52 vizitatori online