« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Capsunica
Capsunica

Autor: Silvia Dumitrache, Timisoara

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(4Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - Prajitura capsunica

Ingredientele retetei culinare:

CREMA:

=> 4 linguri faina

=> 4 galbenusuri

=> 5 linguri zahar

=> 300ml lapte

=> 5 plicuri vanilat

=> 1 pachet margarina

=> 600g capsuni

=> 100ml frisca 

BLATUL:

=> 8 oua

=> 8 linguri zahar

=> 8 linguri faina

 

 

 

 

 


Prepararea retetei culinare:

         BLATUL (pandispanul): Pregatesti pandispanul obisnuit din ingredientele de mai sus pe care-l coci si-l imparti in doua.

         CREMA: Amesteci faina cu galbenusurile, laptele, zaharul si vanilia, le fierbi pe foc mic pana se ingroasa si lasi crema obtinuta sa se raceasca. Apoi o amesteci cu margarina frecata spuma.

        ASAMBLAREA: Asezi o parte de blat, apoi 1/2 din crema, 400g capsuni taiate felii, crema ramasa si ultima parte de blat. Imbraci prajitura in frisca si o decorezi cu capsuni.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
6 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 15:48:10 +0100
Vizualizata:
1919

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 64 vizitatori online