« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Prajituri Budinca de cafea

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Budinca de cafea
Budinca de cafea

Autor: Maria Panait

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(11Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - budinca de cafea

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 oua

=> 150g zahar

=> 200g faina

=> 1 lingurita esenta de vanilie

 => 250ml lapte

=> 250ml cafea concentrata

=> 70g margarina

=> 200g frisca


Prepararea retetei culinare:
           Frecati ouale cu zaharul ( pana se topeste ), adaugati vanilia si, treptat, si faina. dupa ce s-a incorporat faina, puneti laptele si cafeaua fierbinte. Puneti la fiert la foc mic, amestecand incontinuu, ca sa nu se lipeasca, pana se ingroasa. Luati de pe foc, adaugati margarina si lasati 10 minute la racit. Puneti budinca in cupe sau castronase si ornati cu frisca.
Notite:

Se tin 1 ora la rece pana la servire.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
Normal
Portii:
6 serviri
Cantitate:
1.3 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 15:47:50 +0100
Vizualizata:
1740

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 63 vizitatori online