« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Prajituri Biscuiti cu nuca

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Biscuiti cu nuca
Biscuiti cu nuca

Autor: Camelia Spinu, Dr. Tr. Severin

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(6Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - biscuiti cu nuca

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 oua

=> 1 pahar zahar

=> 1 si 1/2 pahar nuca macinata

=> 1 pahar faina

=> coaja rasa de lamaie


Prepararea retetei culinare:
          Spargi ouale intr-un castron si le bati cu zaharul timp de 15 minute. Adaugi nuca, faina si coaja de lamaie, le amesteci si torni in tava unsa si presarata cu faina. O dai la cuptor la foc potrivit si o lasi circa 20 de minute, pana cand aluatul prinde o culoare aurie. Tai aluatul la sfarsitul coacerii (in forme dieferite) cat este cald.
Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
6 serviri
Cantitate:
1,2 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 15:47:35 +0100
Vizualizata:
1753

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 135 vizitatori online