« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
icon
Imprimare
Email
Pizza rapida
Pizza rapida

Autor: Simona Marinau, Vrancea

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(5Voturi)

Descriere:

Reteta culinara  - pizza rapida

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 oua

=> o cescuta ulei

=> praf de sare

=> putin piper

=> 1 praf de copt stins

=> faina

=> carnati

=> kaiser

=> ciuperci

=> ceapa

=> ardei

=> bulion

=> ketchup

 

Prepararea retetei culinare:

           Bati 2 oua cu telul impreuna cu o cescuta de ulei, un praf de sare, putin piperm 1 praf de copt stins. Se adauga faina sa iasa un aluat moale (ca de chec). Se pune in tava unsa si tapetata cu faina si se incalzeste cuptorul. Intre timp, deasupra aluatului se asaza rondele de carnati, suvite de kaiser, ciupercute tocate, ceapa si ardei tocate marunt si calite cu putin bulion. Se da la foc mic pana se coace (nu se mai lipeste de pai); se bat 2 oua cu un praf de sare, se toarna deasupra, se stropesc cu putin ketchup si se mai da la cuptor inca 10 miute.

Notite:

Se serveste calda.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
6 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:57:37 +0100
Vizualizata:
2139

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
Loredana, AB Comments available: Du 26 sep 2010 10:27:39 +0200
Sunt curioasa daca ii chiar asa de rapida...totusi, pare super!
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 129 vizitatori online