« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Pizza - Panificatie Pizza cu urda si marar

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Pizza cu urda si marar
Pizza cu urda si marar

Autor: Silvia Apatroi, Bistrita

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - pizza cu urda si marar

Ingredientele retetei culinare:

ALUATUL:

=> 100g margarina

=> 100g smantana

=> 3 galbenusuri

=> 250g faina

=> 1 plic praf de copt

=> 1 lingurita zeama de lamaie

=> sare

 

 

 

UMPLUTURA:

=> 300g urda

=> 3 galbenusuri + 3 oua

=> 1 legatura marar

=> 2-3 fire ceapa verde

=> 200g spanac

=> 1 ceapa uscata

=> 2-3 catei de usturoi

=> oregano

=> sare

=> 50g cascaval 


Prepararea retetei culinare:

            ALUATUL: Freci margarina cu smantana, pui un praf de sare si galbenusurile. Pui praful de copt, albusurile si faina si framanti un aluat molcut pe care-l asezi intr-o forma rotunda (dioametrul de 24 cm) unsa cu unt si tapetata cu faina.

           UMPLUTURA: Amesteci urda cu mararul si ceapa verde tocate, un praf de sare si albusurile batute spuma. Speli spanacul, il fierbi in apa clocotita cu sare timp de 15 minute si il lasi sa se scurga. Cureti ceapa si usturoiul, le tai marunt si le calesti in ulei incins. Le iei de pe foc, lasi putin sa se raceasca, le amesteci cu spanacul fiert si tocat si cu cele 3 oua. Peste aluatul din tava intinzi compozitia de urda, apoi pe cea de spanac, razi cascavalul si dai la cuptor pentru 45 de minute, la foc mic.

Notite:

- Pregatire: 1 ora

- Coacere: 45 min 

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
8 serviri
Cantitate:
1, 3 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
12 RON
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:57:27 +0100
Vizualizata:
1791

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 131 vizitatori online