« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Pizza
Pizza

Autor: Roxana Cristina Sarpe, Rm. Valcea

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(5Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - pizza delicioasa

 

Ingredientele retetei culinare:

=> 1/2kg faina

=> drojdie cat o nuca

=> 2 lingurite zahar

=> 1 pahar mare cu apa calduta

=> 2 linguri ulei

=> 1 lingurita sare 

=> rosii

=> ceapa

=> branza

=> salam si ce doriti, dupa preferinta


Prepararea retetei culinare:

         Se face o maia din putina apa calduta, drojdie si zahar. Cand se amesteca cu faina, apa si uleiul. Va rezulta un aluat potrivit. Se lasa la crescut 1-2 ore. Se intinde chiar in tava de prajitura, sub forma patrata. Se presara uniform celelalte ingrediente tocate marunt si se da la cuptor aproximativ 40 de minute.

Notite:

Se taie calda, dar se serveste la 2 ore dupa ce s-a scos din cuptor.

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
over 2,5 h
Dificultate:
Simplu
Portii:
6 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:57:13 +0100
Vizualizata:
1907

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 128 vizitatori online