« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Paste Paste cu varza rosie

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
icon
Imprimare
Email
Paste cu varza rosie
Paste cu varza rosie

Autor: Ramona Petre

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - paste cu varza rosie

Ingredientele retetei culinare:
=> 300g paste scurte

=> 1 varza rosie potrivita

=> 1 morcov

=> 1 ceapa

=> 100ml ulei

=> 1 lingurita seminte de fenicul

=> 1 legatura marar

=> sare si piper


Prepararea retetei culinare:

        Tocati varza fideluta si caliti-o intr-o cratita, in ulei, impreuna cu morcovul dat pe razatoarea mare si cu ceapa taiata julienne, pana ce aceasta se inmoaie. Adaugati 300ml apa fierbinte, semintele de fenicul si potriviti de sare si piper. Lasati varza sa fiarba la foc mic 45 de minute. Fierbeti pastele in apa cu sare, apoi scurgeti-le si puneti-le peste varza calita. Adaugati mararul tocat marunt si serviti varza calda.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 15 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1.3 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:54:35 +0100
Vizualizata:
1782

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 145 vizitatori online