« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Paste cu ton
Paste cu ton

Autor: Cristina Dumitru, Dorohoi

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - paste cu ton

 

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 cutie ton

=> 2 catei usturoi

=> putin ulei de masline

=> 250g paste

=> sare†

=> piper†

=> ardei iute

=> patrunjel

=> cateva rosii sau 1 pahar suc de rosii

=> 2 linguri vin alb sec


Prepararea retetei culinare:

††††††††††† Se face sosul astfel: intr-o tigaie se pune uleiul cu usturoiul tocat, dupa care se pun tonul, sucul de rosii, vinul, sarea si piperul. Se lasa la fiert, sa scada putin. Se pune un pic de sos intr-un castron, dupa care se pun pastele fierte si scurse (pastele nu trebuie fierte complet, ele trebuie sa ramana putin tari), iar deasupra lor se pun restul de suc, patrunjelul tocat si ardeiul iute tocat (atat cat iti place de iute).

Notite:

Se servesc calde, cu un vin alb sec.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 30 min
Dificultate:
Normal
Portii:
2 serviri
Cantitate:
0,85 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:54:21 +0200
Vizualizata:
1715

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 275 vizitatori online