« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Paste Paste cu sos Pesto

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Paste cu sos Pesto
Paste cu sos Pesto

Autor: Doina Dumitru, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - paste cu sos pesto; dietetica

Ingredientele retetei culinare:

=> 200g paste fainoase fara ou

=> 30g cascaval nesarat

=> 30g branza de vaci degresata

=> 60g iaurt degresat

=> 2-3 catei de usturoi

=> 1 lingura ulei de masline

=> 1 lingura alune

=> 100g busuioc verde

=>  sare dupa indicatiile medicului

 


Prepararea retetei culinare:

          Reteta culinara - Fierbi pastele conform indicatiilor de pe pachet, apoi le scurgi in strecuratoare, le treci prin jet de apa rece si le lasi sa stea la cald, intr-un vas acoperit. Pentru sos sos, mixezi toate ingredientele ramase in robotul de bucatarie sau in blender. daca nu ai in dotare acest tip de aparatura, razi fin cascavalul si il amesteci cu smantana, branza dulce pasata, uleiul, usturoiul, alunele zdrobite si busuciocul maruntit. Servesti pastele impreuna cu sosul pregatit.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:54:07 +0100
Vizualizata:
1789

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 140 vizitatori online