Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.
Paste cu sos de legume si carne
Autor: Credau Ionela, Bucuresti
Voturi:
(4Voturi)
Descriere:
Reteta culinara - paste cu sos de legume si carne
Ingredientele retetei culinare:
=> 1 pachet de spaghete
=> 400g carne slaba tocata (vita, porc sau amestec)
=> 1 morcov mijlociu
=> 1 ceapa mare sau 2 cepe mijlocii
=> 4-5 linguri de bulion
=> 5-6 linguri de ulei (100ml)
=> 100g parmezan dat pe razatoare
=> 1 plic condimente pentru paste
=> sare dupa gust
Prepararea retetei culinare:
Ceapa tocata marunt se caleste in ulei pana ce capata o culoare galben-aurie. Se amesteca cu morcovul ras si carnea, lasandu-le sa se rumeneasca in continuare. Apoi se adauga bulionul, 2 linguri mix - condimente pentru paste, sare dupa gust si putina apa, circa o ceasca de cafea. Se lasa cam 15-20 minute sa se inabuse. Pastele se pun la fiert in 5l apa sarata si 1-2 linguri de ulei pentru a nu se prinde. Dupa ce au fiert a foc moderat, 8-10 minute, pastele se spala la jet de apa rece. Se servesc cu sosul de legume si carne, iar deasupra se rpesara o ploaie de parmezan.