« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Paste Paste cu sos de legume si carne

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Paste cu sos de legume si carne
Paste cu sos de legume si carne

Autor: Credau Ionela, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(4Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - paste cu sos de legume si carne

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 pachet de spaghete

=> 400g carne slaba tocata
(vita, porc sau amestec)

=> 1 morcov mijlociu

=> 1 ceapa mare sau 2 cepe mijlocii

=> 4-5 linguri de bulion

=> 5-6 linguri de ulei (100ml)

=> 100g parmezan dat pe razatoare

=> 1 plic condimente pentru paste

=> sare dupa gust

 


Prepararea retetei culinare:

            Ceapa tocata marunt se caleste in ulei pana ce capata o culoare galben-aurie. Se amesteca cu morcovul ras si carnea, lasandu-le sa se rumeneasca in continuare. Apoi se adauga bulionul, 2 linguri mix - condimente pentru paste, sare dupa gust si putina apa, circa o ceasca de cafea. Se lasa cam 15-20 minute sa se inabuse. Pastele se pun la fiert in 5l apa sarata si 1-2 linguri de ulei pentru a nu se prinde. Dupa ce au fiert a foc moderat, 8-10 minute, pastele se spala la jet de apa rece. Se servesc cu sosul de legume si carne, iar deasupra se rpesara o ploaie de parmezan.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:53:54 +0100
Vizualizata:
1834

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 175 vizitatori online