« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Paste Paste cu soia

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Paste cu soia
Paste cu soia

Autor: Doina Dumitru, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(5Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - pasta cu soia; dietetica

Ingredientele retetei culinare:

=> 200g paste lascute

=> 200g soia cuburi

=> 3 cepe

=> 1 ligura maghiran

=> 1/2 lingurita cimbru

=> 1 lingura ulei de masline

=> 150ml suc de rosii

=> 3 catei de usturoi

=> 1/2 legatura patrunjel

=> sare dupa indicatia medicului


Prepararea retetei culinare:

          Reteta culinara - Fierbi cuburile de soia in apa cu cimbru, timp de 20-25 de minute. Le pui in strecuratoare, le treci prin jet de apa rece si le tai in bucati mai mici dupa ce s-au scurs. In timp ce fierbe soia, pui la fiert si pastele, conform indicatiilot de pe ambalaj. Cureti ceapa si usturoiul. Inabusi ceapa taiata marunt, in ulei si putina apa, iar daca devine transparenta adaugi maghiranul si sucul de rosii si lasi sa scada sosul la foc mic. Stingi flacara, pui usturoiul zdrobit si omogenizezi sosul. Amesteci pastele scurse cu sosul, sare si soia. Presari deasupra patrunjelul tocat.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
8 serviri
Cantitate:
0,8 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:53:38 +0100
Vizualizata:
1590

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 172 vizitatori online