« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Paste Pasta de branza dulce

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Pasta de branza dulce
Pasta de branza dulce

Autor: Purcel Ionela, Bucuresti

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - pasta de branza dulce

Ingredientele retetei culinare:

=> 600g branza dulce (nu foarte scursa)

=> 1-2 lingurite rase de biovegetal

=> marar verde tocat

=> o mana de frunze de ceapa tocate

=> 1-2 linguri cu varf de margarina

=> rosii pentru decorat 


Prepararea retetei culinare:

          Se freaca bine branza cu linguritele de biovegetal, marar verde tocat, frunzele de ceapa tocate si margarina. Apoi se orneaza cu felii de rosii sau gogosari.

Notite:

Pasta se poate folosii ca umplutura pentru gogosari sau ardei grasi rosii.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
8 serviri
Cantitate:
0,8 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:52:51 +0100
Vizualizata:
1878

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
Vizitator Comments available: Sb 11 iul 2009 20:04:05 +0200
Iti multumim Bucatarule pentru colectia de retete culinare!
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 159 vizitatori online