« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Paste Macaroane cu condimente

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
icon
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Macaroane cu condimente
Macaroane cu condimente

Autor: Andreea Niculescu, Banat

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(7Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - macaroane cu condimente

Ingredientele retetei culinare:

=> 80g macaroane

=> 20g margarina

=> 1/2 legatura de patrunjel

=> o telina mica (radacina plus frunze)

=> busuioc

=> usturoi

=> piper macinat

 

Prepararea retetei culinare:

          Macaroanele se fierb in apa fara sare sau in supa de oase nesarata. Telina curatata si spalata se razuieste marunt. Verdeata (patrunjelul si telina) se amesteca cu busuiocul, piperul, usturoiul pisat si telina razuita. Intr-un vas se pune putina margarina, se topeste pe foc pana se infierbanta putin, se caleste in ea timp de 1-2 minute, verdeata si telina razuita, dupa care i se adauga macaroanele fierte si scurse de apa sis e omogenizeaza totul foarte bine cu o lingura de lemn.

Notite:

Se serveste imediat pe platoul cald.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
1 portie
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Russia
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:52:34 +0100
Vizualizata:
1609

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 176 vizitatori online