« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Naturiste Boli ginecologice - Coada-soricelului

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Boli ginecologice - Coada-soricelului
Boli ginecologice - Coada-soricelului

Autor: Magdalena Petrov, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - coada soricelului

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 maini flori uscate coada-soricelului

=> bitter suedez


Prepararea retetei culinare:


          Pui florile de coada-soricelului intr-o sita, pe care o asezi deasupra unei oale in care fierbe apa si acopera strecuratoarea. Dupa ce plantele s-au inmuiat, pune-le fierbinti intr-un saculet de panza si aplica-le pe locul bolnav. Infasoara-te cu un fular, ca sa retine caldura. Mentine cataplasma 2 ore dimineata, 2 ore dupa-amiaza si toata noaptea.

           La pranza pune-ti timp de 4 ore o compresa cu bitter suedez. Pana la disparitia nodului, dar si dupa aceea, mananca dietetic. Evita consumul de mezeluri, slanina, afumaturi, in general alimente grase, prajeli, zahar alb, ciocolata, excesul de sare, produse cu conservanti sau coloranti chimici, bauturile racoritoare carbogazoase, alcoolul si fumatul.


Notite:

Tratare naturista.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
1 portie
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 00:32:05 +0100
Vizualizata:
1834

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 133 vizitatori online