« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Naturiste Boli ginecologice - cartofi umpluti cu piure de legume

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Boli ginecologice - cartofi umpluti cu piure de legume
Boli ginecologice - cartofi umpluti cu piure de legume

Autor: Crinela Strafert, Bucuresti

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - cartofi umpluti cu piure de legume

Ingredientele retetei culinare:

=> 5 cartofi mari (3/4 kg)

=> 2 morcovi (100g)

=> 1 telina mica (80g)

=> 250g conopida

=> 1 legatura patrunjel

=> 1 lingura ulei

=> 150ml suc de rosii

=> 100g smantana sau iaurt degresat

=> sare

 

Prepararea retetei culinare:

           Cartofii se spala bine si se fierb in coaja timp de 15-20 minute. Intre timp, cureti si speli morcovii, telina si conopida si le pui la fiert pentru 15 minute, in apa cu putina sare. Scurgi cartofii, ii lasi putin la racit, apoi ii cureti de coaja. Tai fiecarui cartof cate un capacel, la unul dintre capete si indepartezi miezul cu mare grija, cu ajutorul unei lingurite.

            Pasezi printr-o sita fina celelalte legue si le amesteci cu patrunjelul tocat marunt, sare dupa gust si 1/4 din  miezul cartofilor, in prealabil zdrobit cu furculita. Umpli cartofii cu piureul de legume si ii asezi intr-un vas termorezistent uns cu ulei. Torni sucul de rosii diluat cu putina apa, acoperi vasul cu un capac si il dai la cuptor, la foc mijlociu pentru jumatate de ora.

Notite:

Se servesc calzi, cu smantana deasupra, decorati cu verdeata.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
Normal
Portii:
5 serviri
Cantitate:
1,55 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 00:30:37 +0100
Vizualizata:
1697

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 48 vizitatori online