« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Naturiste Boli de stomac - Supa de fasole verde cu dovlecei

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Boli de stomac - Supa de fasole verde cu dovlecei
Boli de stomac - Supa de fasole verde cu dovlecei

Autor: Alice Iuliana Dedu, Buzau

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - Supa de fasole verde cu dovlecei

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 dovlecel mijlociu (200 g)

=> 300g fasole verde

=> 1 ceapa (100 g)

=> 2 ardei grasi (galben si rosu)

=> 2 morcovi (100g)

=> 2 rosii (200g)

=> 50g orez

=> 2 linguri ulei

=> sare si verdeata dupa gust

 


Prepararea retetei culinare:

           Reteta culinara - Alegi orezul, il speli si il lasi in apa rece, sa se inmoaie. Cureti si speli morcovii, fasolea, ceapa si ardeii. Pui la fiert in 1 litru de apa clocotita morcovii, ardeii si ceapa taiate cubulete si fasolea rupta in bucati de 3-4 cm. Cureti de coaja si seminte dovlecelul si rosiile si le adaugi in supa dupa gust si torni uleiul. Stingi focul si presari verdeata tocata marunt.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
10 serviri
Cantitate:
1 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 00:29:58 +0100
Vizualizata:
1988

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 131 vizitatori online