« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Naturiste Boli de stomac - Placinte cu legume

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Boli de stomac - Placinte cu legume
Boli de stomac - Placinte cu legume

Autor: Monica Dumitru, Bucuresti

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - Placinte cu legume

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 franzela alba (300g)

=> 4 cartofi (400g)

=> 2 dovlecei (300g)

=> 500g praz

=> 3 vinete (450g)

=> 200ml lapte degresat

=> 300g branza dulce dietetica

=> 2 oua

=> 1 legatura patrunjel

=> 4 linguri gris

=> 2 linguri ulei

=> sare

=> 1 lingura margarina si pesmet pentru tava

 


Prepararea retetei culinare:

           Reteta culinara - Folosesti o franzela mai veche de o zi, pe care o tai in felii. Pui feliile la inmuiat in lapte, apoi le zdrobesti cu furculita. Speli bine cartofii si ii fierbi in coaja, in apa usor sarata. Scurgi, cureti de coaja si dai pe razatoarea mare cartofii. Cureti, speli si tai in cubulete vinetele, dovleceii si prazul. Oparesti vinetele in apa cu sare. Inabusi dovleceii si prazul cu uleiul si 100ml apa, apoi adaugi vinetele scurse si lasi legumele sa scada la foc mic.

           Din paine, cartofi, 2 linguri cu gris si verdeata tocata marunt prepari o pasta, pe care o intinzi uniform, in tava unsa cu margarina si presarata cu pesmet. Pui deasupra legumele racite, amestecate cu branza de vaci, ouale, grisul ramas si sare dupa gust.

           Dai placinta la cuptor pentru 30-35 de minute.

Notite:

O servesti calda sau rece, dupa preferinta.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
Normal
Portii:
8 serviri
Cantitate:
2,6 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 00:29:36 +0100
Vizualizata:
2041

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 139 vizitatori online