« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Naturiste Boli de stomac, enterocolite si boli intestinale

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Boli de stomac, enterocolite si boli intestinale
Boli de stomac, enterocolite si boli intestinale

Autor: Adriana Liliana HVIR, Iasi

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Retete culinara - Mititei dietetici; boli stomac

Ingredientele retetei culinare:

=> 500g carne de vita ( de preferinta ceafa )

=> 50ml sifon

=> apa minerala

=> cimbru

=> sare


Prepararea retetei culinare:

        Reteta culinara - Speli carnea, o cureti de pielite, o usuci si o tai in cuburi, apoi o treci de 3-4 ori prin masina de tocat cu sita deasa. Adaugi sare, cimbru uscat maruntit si sifon sau apa minerala, omogenizezi si dai amestecul la frigider. A doua zi, formezi mititei cu mana umeda si ii frigi uniform, pe toate partile, pe gratar sau intr-o tigaie teflonata in care picuri din cand in cand cate putina apa, pana se patrund bine. 

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
10 serviri
Cantitate:
0,55 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 00:30:18 +0100
Vizualizata:
2297

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 44 vizitatori online