« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Naturiste Boli aparat ocular - Salata de sfecla rosie cu portocala

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Boli aparat ocular - Salata de sfecla rosie cu portocala
Boli aparat ocular - Salata de sfecla rosie cu portocala

Autor: Ana-Maria Farcas, Alba-Iulia, jud. Alba

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - salata de sfecla rosie cu portocala

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 sfecla rosie mica

=> 1 portocala

=> 1 legatura patrunjel

=> 1 lingurita seminte de chimen

=> 1 lingurita mustar

=> 1 lingura otet din mere si miere

=> 2 linguri ulei de masline

=> sare si piper  


Prepararea retetei culinare:

           Reteta culinara - Speli sfecla rosie si o coci in coaja, apoi o lasi la racit, o cureti si o tai in bastonase subtiri sau o dai pe razatoarea mare. Faci un sos din ulei, mustar, sucul de la 1/2 portocala, otet, sare si piper dupa gust. Torni sosul peste sfecla si o lasi la marinat timp de 1 ora. Cureti portocala ramasa si o desfaci in felii, pe care le tai in bucatele si le amesteci cu sfecla si chimenul. Presari salata cu patrunjel tocat fin si o servesti rece.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
2 serviri
Cantitate:
0,5 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 00:29:14 +0100
Vizualizata:
1702

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 137 vizitatori online