« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Naturiste Boli aparat ocular - Mancare de morcovi

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Boli aparat ocular - Mancare de morcovi
Boli aparat ocular - Mancare de morcovi

Autor: Mihalan Tudor,Rm. Valcea

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - mancare de morcovi

Ingredientele retetei culinare:

=> 1kg morcovi

=> 5 cepe

=> 50g unt

=> 1 lingurita zahar

=> 1 lingurita faina

=> 2 cescute apa

=> sare

 

Prepararea retetei culinare:

          Cureti morcovii, ii speli si ii tai in rondele sau bastonase. Cureti si tai solzisori ceapa. Pui morcovii la fiert pentru 10 minute, cu apa cat sa-i acopere. Intr-o tigaie cu unt topit, inabusi ceapa impreuna cu morcovii bine scursi. rastorni legumele intr-un vas termorezistent si le dai la cuptor pentru 10 minute, apoi scoti forma, presari sare dupa gust si torni faina dizolvata in apa rece, impreuna cu zaharul. Dai vasul la cuptor pentru inca 5 minute. Servesti mancarea cu salata de sfecla rosie sau drept garnitura la friptura sau peste.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
Normal
Portii:
5 serviri
Cantitate:
1,2 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 00:29:02 +0100
Vizualizata:
1620

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 144 vizitatori online